Vezetői utánpótlás fejlesztés

VEZETŐI UTÁNPÓTLÁS KIVÁLASZTÁS, KÉPZÉS, FEJLESZTÉS NAGYOBB SZERVEZETEK SZÁMÁRA

A program célja az optimális vezetői utánpótlás biztosítása, ehhez nemzetközileg is újszerű módszertan és aktualizálható eszköztár kifejlesztése.

ELŐNYÖK:

  • A javasolt program egy adott területen megkívánt kompetenciákat és a jelentkezők mért kompetenciáit hozza összhangba, és ehhez igazítja az utánpótlás képzés folyamatát
  • ez a felépítés személyre szabott, ezáltal csökkenti a képzés költségeit,
  • nagyobb merítést tesz lehetővé, beleértve azokat a munkahelyeket is, melyek információ-hiány, hátrányos földrajzi elhelyezkedés vagy bármely egyéb ok miatt kiesnek a szokásos kiválasztási folyamatból,
  • minden nagy szervezetben megbújhatnak olyan munkatársak, akik kompetenciáik alapján alkalmasak lehetnének vezetői feladatokra, de a kiválasztási szakemberek látószögéből kiesnek, „fel kell őket fedezni”. Ez a képzés az internet előválogatás módszerével alkalmat ad erre.

A PROGRAM FELÉPÍTÉSE:

img

Keresés


Speciális szolgáltatásaink

       - Szervezetfejlesztés

       - Teljesítményértékelés

       - HR folyamatok elemzése


Képzési referenciáinkból

Vezetőfejlesztés több mint 30 nagyvállalatnál! Hazai és nemzetközi nagyvállalatok részére tartunk vezetői képzéseket, tréningeket magyar és angol nyelven!

Vezetői tréningek

További képzési referenciáink


Friss hírek - Vezetőképzés

2017. július 3.

A GINOP/VEKOP "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.