Vezetői utánpótlás fejlesztés

VEZETŐI UTÁNPÓTLÁS KIVÁLASZTÁS, KÉPZÉS, FEJLESZTÉS NAGYOBB SZERVEZETEK SZÁMÁRA

A program célja az optimális vezetői utánpótlás biztosítása, ehhez nemzetközileg is újszerű módszertan és aktualizálható eszköztár kifejlesztése.

ELŐNYÖK:

  • A javasolt program egy adott területen megkívánt kompetenciákat és a jelentkezők mért kompetenciáit hozza összhangba, és ehhez igazítja az utánpótlás képzés folyamatát
  • ez a felépítés személyre szabott, ezáltal csökkenti a képzés költségeit,
  • nagyobb merítést tesz lehetővé, beleértve azokat a munkahelyeket is, melyek információ-hiány, hátrányos földrajzi elhelyezkedés vagy bármely egyéb ok miatt kiesnek a szokásos kiválasztási folyamatból,
  • minden nagy szervezetben megbújhatnak olyan munkatársak, akik kompetenciáik alapján alkalmasak lehetnének vezetői feladatokra, de a kiválasztási szakemberek látószögéből kiesnek, „fel kell őket fedezni”. Ez a képzés az internet előválogatás módszerével alkalmat ad erre.

A PROGRAM FELÉPÍTÉSE:

img

Keresés


Speciális szolgáltatásaink


Képzési referenciáinkból

Vezetőfejlesztés több mint 30 nagyvállalatnál! Hazai és nemzetközi nagyvállalatok részére tartunk vezetői képzéseket, tréningeket magyar és angol nyelven!

Vezetői tréningek

További képzési referenciáink


Friss hírek - Vezetőképzés

2017. július 3.

A GINOP/VEKOP "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.