Változásmenedzselés

„Semmi nem állandó, csak a változás” – tartották a régi bölcsek, és ez a helyzet azóta csak annyit változott, hogy a változások sebessége folyamatosan gyorsult.

Minden változás ellenállással jár, melyet megszüntetni nem lehet, de mértéke megfelelő módszerekkel csökkenthető, ezzel a változás elfogadottsága növelhető.

Társaságunk a változások menedzselésére (change management), bevezetésének gyakorlatára rendelkezik nagy tapasztalattal, mellyel szívesen segítjük a szervezet vezetését a változások elfogadásában, a bevezetés gyakorlatában. Munkánkat több meghatározó szervezetnél (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, Magyar Államkincstár, GDF SUEZ) ismerte el.

Amennyiben többet szeretne megtudni változásmenedzselés programunkról, vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon (+36 62 426 655) vagy írjon nekünk!

Keresés


Speciális szolgáltatásaink


GINOP/VEKOP képzési támogatás pályázatok beadási határideje elnpaolva!

A "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.