TOP-6.3.2-15 - Zöld város kialakítása

Pályázati kód TOP-6.3.2-15
Támogatás megnevezése TOP-6.3.2-15 - Zöld város kialakítása
Támogatás formája vissza nem térítendő
Támogatás elnyerésének módja standard kiválasztási eljárásrend
Forrás összege (Ft) 26.623.000.000
Beadás kezdete 2016.03.16.
Beadási határidő 2016.10.14.
Támogatás célja Az intézkedés elsősorban olyan infrastruktúra-fejlesztéseket támogat, amelyek javítják a települések általános környezeti állapotát, segítik a település fenntartható fejlődési pályára állítását, elősegítik a fenntartható fejlődést, hozzájárulnak a TOP gazdaságfejlesztési céljaihoz, ezzel pedig a települések lakosságának megtartásához. A fejlesztések eredményeként cél az önkormányzat és a helyi vállalkozások hosszú távú együttműködése, a köz- és a magánszektor szereplői által tervezett fejlesztések összehangolása, amely a városi környezet megújításán túl a gazdaság fejlődését, a foglalkoztatás bővülését is eredményezheti.
Kedvezményezettek köre helyi önkormányzat, önkormányzati többségi tulajdonú vállalkozás, non-profit és civil szervezetek, egyházak
Támogatási feltételek Kizárólag megyei jogú városok nyújthatnak be támogatási kérelmet. A beavatkozásokat a város ITS-ében lahatárolt akcióterületen szükséges megvalósítani. A fejlesztésnek kötelezően kell legalább egy közterület megújítását érintő, valamint egy gazdaságélénkítő, továbbá legalább egy soft tevékenységet tartalmaznia. Kötelező elvárás továbbá a partnerségi tervezés alkalmazása mind a kérelem, mind a projekt kidolgozása és megvalósítása során.
Támogatás mértéke 100%
Támogatási minimum összege (Ft) 90.000.000
Támogatási maximum összege (Ft) 2.900.000.000
Támogatott projektek száma (minimum - maximum) 27 - 40

A TOP-6.3.2-15 - Zöld város kialakítása pályázati felhívás anyaga letölthető itt.

Keresés


Referenciáinkból - Szent István tér

Szegeden a Szent István téri víztorony és tér rehabilitációja projekt során a város egyik központi terének rekonstrukciójára került sor.

Szeged, Szent István tér

További referenciáink


Pályázati híreink

2017. július 3.

A GINOP/VEKOP "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.