TOP-1.2.1-15 - Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés

Pályázati kód TOP-1.2.1-15
Támogatás megnevezése TOP-1.2.1-15 - Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés
Támogatás formája vissza nem térítendő
Támogatás elnyerésének módja standard kiválasztási eljárásrend
Forrás összege (Ft) 41.411.000.000
Beadás kezdete 2016.02.25.
Beadási határidő 2016.04.27.
Támogatás célja Az intézkedés célja térségi szintű, turisztikai termékcsomagok és kisléptékű tematikus turisztikai fejlesztések támogatása, melyekkel megyei szintű turisztikai vonzerő elemekre épülő, koordinált fejlesztések valósíthatók meg. Ennek keretében a helyi, térségi jelentőségű, turisztikai vonzerőt képező kulturális, épített, természeti örökség turisztikai hasznosítására, fejlesztésére nyílik lehetőség a térség gazdaságának diverzifikációja, a helyi gazdaság élénkítése, és a foglalkoztatás növelése érdekében. Az intézkedés azokra a fejlesztési igényekre kíván reagálni, amelyek elsősorban helyi, illetve térségi jelentőségűek, nem részei országos vagy nemzetközi hálózatoknak, de a térségben, illetve helyben tartózkodási időt hosszabbító lehetőséget jelentenek, ezáltal
Kedvezményezettek köre Helyi önkormányzatok Helyi önkormányzatok társulásai Helyi önkormányzati társulások által létrehozott gazdasági társaságok, amelyekben az önkormányzatok többségi tulajdonrésszel rendelkeznek Egyházi jogi személyek
Támogatási feltételek Kizárólag olyan projektek kerülhetnek támogatásra, melyek: - reális üzleti terven alapulnak és hosszú távon fenntarthatóak; - a célcsoport igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra; - hozzájárulnak az egy turistára eső költés növekedéséhez; - hozzájárulnak a látogatószám növekedéséhez.
Támogatás mértéke 100%
Támogatási minimum összege (Ft) 50.000.000
Támogatási maximum összege (Ft) 1.500.000.000
Támogatott projektek száma (minimum - maximum) 250 - 300

A TOP-1.2.1-15 - Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés pályázati felhívás anyaga letölthető itt.

Keresés


Referenciáinkból - Szent István tér

Szegeden a Szent István téri víztorony és tér rehabilitációja projekt során a város egyik központi terének rekonstrukciójára került sor.

Szeged, Szent István tér

További referenciáink


Pályázati híreink

2017. július 3.

A GINOP/VEKOP "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.