Teljesítményértékelés

A teljesítményértékelés (Performance Appraisal)

olyan rendszer, amely egy szervezetben működő munkatársak szervezetre gyakorolt hatását, munkájuknak általános minősítését teszi lehetővé.

A rendszer felűről-lefelé, az un. vízesés elven működik, miközben a rendszer működéséhez kapcsolódó információk lentről-felfelé áramlanak. A rendszer szorosan kapcsolódik a stratégia által meghatározott célokhoz, lényegében azokat bontja le (deployment). Tapasztalataink (Alcoa-Köfém, Antenna Hungária, Magyar Alumínium Zrt.) szerint az általunk kidolgozott és többször korszerűsített rendszer mind a szervezet, mind a munkatársak elégedettségét és hatékonyságát jelentősen növeli.

A teljesítményértékelés a vállalati kultúra és az egyéni igények összhangját hivatott biztosítani a közös célok elérésére.

A teljesítményértékelés lépései:

  • Teljesítményértékelési rendszer (vállalati, egyéni, integrált) kidolgozása

A rendszer (Performance Appraisal) adott vállalatra illesztése, projektterv

  • Elfogadtatása

A teljesítményértékelés és vállalati kultúra összhangjának biztosítása

  • Bevezetés, visszacsatolás, véglegesítés

A bevezetés és megvalósítás Kotter 8 lépés alapján, fázisok utáni visszacsatolással

Amennyiben kérdése van, hívja szegedi irodánkat a 62/426-655 telefonszámon, vagy Budapesten a 1/883-0466 telefonszámot, de írhat is nekünk!

Keresés


Tréningek angolul is

Vezetőfejlesztés több mint 30 nagyvállalatnál! Hazai és nemzetközi nagyvállalatok részére tartunk vezetői képzéseket, tréningeket magyar és angol nyelven!

Vezetői tréningek


Speciális szolgáltatásaink

       - Szervezetfejlesztés

       - Teljesítményértékelés

       - HR folyamatok elemzése


GINOP/VEKOP képzési támogatás pályázatok beadási határideje elnpaolva!

A "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.