Társadalmi véleményezésen a nagyvállalati munkahelyi képzések pályázatai

A nagyvállalatok májustól nyújthatnak be a pályázatokat

Társadalmi egyeztetésre kerültek a nagyvállalati munkahelyi képzések támogatására kiírandó uniós pályázati felhívások, így most már karnyújtásnyira került a végleges kiírás. A budapesti és pest megyei cégek a VEKOP, a többi régió cégei a GINOP forrásaira jogosultak pályázni.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 10 000 000 Ft maximum 100.000.000 Ft; az alábbiak figyelembevételével:

Munkavállalók száma (fő) Igényelhető támogatási összeg (Ft)
250 – 500 10.000.001 – 40.000.000
500 – 1.000 10.000.001 – 70.000.000
1.001 felett 10.000.001 – 100.000.000

Pályázati összefoglaló

Segítünk előkészíteni és megvalósítani pályázatát!

Keresés


Kiknek ajánljuk a pályázatot?

  • Azoknak a vállalatoknak, akik önerőből eddig is rendszeresen szerveztek képzéseket munkatársaiknak, vezető beosztású kollégáiknak, és most szeretnék, ha ezeket a költségeket uniós forrásból fedezhetnék.
  • Azoknak a vállalatoknak, akiknek a költségvetésébe eddig nem fért bele a rendszeres képzés, de szeretnék ők is munkatársaik szakmai tudását, nyelvismeretét, vezetői kompetenciát fejleszteni, és képzésekkel, tréningekkel erősíteni a csapatot, növelni a lojalitást, az együttműködést.

Kommunikációt és vezetői készségeket fejlesztő képzéseinkkel plusz pontokat szerezhet!

A GINOP ill. VEKOP "Munkahelyi képzések támogatása" pályázatok elbírálásakor értékes plusz pontokat szerezhet, ha olyan képzéseket valósít meg, amely a hatékony kommunikációt vagy a vezetői készségeke fejleszti.

Válogasson engedélyezett képzéseinkből! http://www.mbgroup.hu/hu/felnottkepzesi-engedellyel-rendelkezo-kepzeseink


Miért válasszanak minket?

  • Az egész projektet átfogó komplex, integrált szolgáltatást kínálunk. Cégünk mind a pályázatírásban, mind a képzésekben évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, ezért mindkét terült szabályzóit, előírásait, olykor buktatóit, kritikus pontjait jól ismerjük, így biztos lehet benne, hogy a projekt minden szakaszában szakértő csapat dolgozik pályázatának sikeres megvalósításán.
  • Mindent egy kézben tudhat! Mi nem csak elkészítjük a pályázatát, de kezdetektől a zárásig végigvisszük a projekt menedzselését, és mindemellett a képzésekben is közreműködünk.
  • Tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk a korábbi TÁMOP-os Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára pályázat lebonyolításban és a képzésekben egyaránt.
  • Felmérjük a képzési igényeket és Önökkel együtt kidolgozzuk a pályázati feltételekhez illeszkedő szakmai programot.

Kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni?

Írjon nekünk, vagy hívjon minket a 62/426-655 telefonszámon!