Szőke József állami kitüntetésben részesült

Munkatársunk Szőke József, szociális projektjeink szakmai tanácsadója és trénere, kimagasló tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. Szívből gratulálunk!

Kitüntetések nemzeti ünnepünkön

Medical Online 2018.08.17.

Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese és Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár augusztus 20-a alkalmából Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket, valamint Móra Ferenc-, Pauler Gyula-, Szinnyei József-díjakat adott át a Pesti Vigadóban.

Szent István király a keresztény Európa részévé tette a magyar államot ezer évvel ezelőtt. Ahhoz azonban, hogy az ország még ezer évig fennmaradjon, nagyon sok ember hitére, elkötelezettségére, teljesítményére, munkájára és hazafiságára volt szükség – mondta az ünnepségen Rétvári Bence. – Ebben a munkában részesek a díjazottak is, akiknek tehetségét és szorgalmát ismerik most el.

Tovább a Medical Online cikkére

Keresés

Egyik büszkeségünk

Szent István tér: Szent István téri víztorony és tér-rehabilitáció projekt során Szeged egyik központi terének rekonstrukciójára került sor. További projektjeink Tekintse meg további projektjeinket