Rendezvények

Aktuális rendezvényeink:

Sajnos jelenleg nincs aktuális rendezvényünk

Korábbi rendezvényeink

Vigyázz! Kész! Újraindítás! - The Road to Recovery (2. rész)

2020.június 6.

Vigyázz! Kész! Újraindítás! - online workshop

2020. május 21.

Segítség! Középvezető lettem!

Újonnan kinevezett középvezetők intenzív vezetőfejlesztése

2017. április 25-26., Budapest

2017. május 23-24., Miskolc

HR szakmai napok

2016. június 23. Székesfehérvár

2016. szeptember 8. Debrecen

2019. szeptember 29. Kecskemét

Keresés


Tréner - Nagy Viven

Több éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés területén, nagy gyakorlatot szerzett készségfejlesztő tréningekben. Oktatási igazgatóként részt vett több tucat képzési anyag kidolgozásában. Több, mint 1000 óra tréninget tartott az ország számos pontján, főképp készségfejlesztő programokban.

Lendületes, határozott személyisége azonnal magával ragadja a hallgatókat, pörgős stílusa a tréningjein is "átjön". Mindezt kiegészítve széleskörű tréneri tapasztalatival és gyakorlatias tudásával, biztosak lehetnek benne, hogy a képzés minden percét élvezni fogják.

Szakterületei: operatív vezetők képzése, kommunikációs tréningek, vezetői tréningek, szervezetfejlesztés, értékesítési tréningek, egyéb készségfejlesztés


Tréner II. - Dr. Tarnóczi Richárd

Okleveles pszichológus, munka- és szervezet szakpszichológus, munkavédelmi szakmérnök. Évekig dolgozott a Magyar Honvédségnél pszichológusként, szakpszichológusként és a Pszichológiai Intézet vezetőjeként. 1998 óta tart rendszeresen tréningeket.

Nagy tapasztalattal rendelkezik kompetencia- és szervezetfejlesztő tréningek megtervezésében és lebonyolításában. A pszichológusként ill. szakmérnökként eltöltött évek kiváló emberismerettel, alkalmazkodókészséggel és precizitással ruházták fel, amit a tréningrésztvevők maximális odafigyelésként és személyre szóló tanácsokként tapasztalhatnak meg. A tréning két napja alatt pörgős, jó hangulatú, gyakorlatias képzésre számíthatnak a hallgatók.

Szakterületei: munka- és szervezetpszichológia, stresszmenedzsment, kompetenciafejlesztő tréningek, soft skill fejlesztő tréningek, szervezetfejlesztés és coaching - angol nyelven is