Referenciáink

Magyar Államkincstár

Részvétel a kultúraváltási folyamatban. Vezetői kompetenciák fejlesztése: Konfliktuskezelés és problémamegoldás; Kommunikációs hatékonyság; Delegálás; Teljesítményértékelés és visszajelzés; Változásmenedzsment

ELMÜ - ÉMÁSZ Zrt

A Budapesti Elektromos Művek RT (ELMŰ) számára évek óta visszatérő üzletviteli tanácsadást tartottunk és tartunk pénzügyi témakörökben. Ez a programsorozat nemcsak a budapesti, hanem az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Rt. vezetőire is kiterjedt.

GDF SUEZ

Tanácsadói részvétel a vállalati kultúraváltásban. Egyéni kompetenciatérkép FACET-5 felmérés alapján; Stratégiai menedzsment; Folyamatokban történő gondolkodás; Projektmenedzsment; Változások kezelése

Alcoa-Köfém Kft.

Az Alcoa-ASE Programme (Alcoa értékek és személyes kultúraváltás) programban tanácsadói részvétel. Teljesítményértékelő rendszer átdolgozása az amerikai Alcoa Performance Approval System hazai alkalmazására, majd a rendszer elfogadása után annak bevezetése a teljes vállalatra. Stratégiai menedzsment; Folyamatokban történő gondolkodás; Projektmenedzsment; Változások kezelése programok.

Országos Széchényi Könyvtár

„Vezetői kompetencia fejlesztése” az Országos Széchenyi Könyvtár Integrált Könyvtári Információs Rendszer kialakítása projekt keretében.