Pénzügy nem pénzügyeseknek

Ez a program elsősorban a termelésben, fejlesztésben, összeszerelésben dolgozó vezetők számára készült. Segítséget nyújt munkájuk pénzügyi hátterének megértéséhez, a pénzügyi szemléletük formálásához.

A program műhelymunkái az adott szervezet üzleti stratégiájához kapcsolódóan a pénzügyi szemlélet, az un. pénzügyi menedzsment témaköreire épül. Szó esik

  • a vállalati mérleg és eredménykimutatásból kiolvasható háttérinformációkról,
  • a pénz időértékéről,
  • egy fejlesztés, innovációs folyamat pénzügyi minősítéséről,
  • beruházások külső és belső finanszírozásáról,
  • de nem esik szó számlaosztályokról, leltározásról, könyvelésről, pénztárbizonylatokról.

A program sikerrel futott a Deutsche majd a Magyar Telekom több, mint 600 munkatársának (91% elégedettséggel), a Mobimak Telekomnál Makedóniában, a magyar Alumínium Zrt-nél és több szervezetnél.

Amennyiben többet szeretne megtudni "Pénzügy nem pénzügyeseknek" programunkról, vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon (+36 62 426 655) vagy írjon nekünk!

Keresés


Speciális szolgáltatásaink


GINOP/VEKOP képzési támogatás pályázatok beadási határideje elnpaolva!

A "Munkahelyi képzések támogatása ...." pályázatok beadási határidejét bizonytalan ideig elhalasztották a nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés miatt. A felhívásokat felülvizsgálják és pontosítják. A módosításokról és a beadás új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, a www.palyazat.gov.hu oldalon.