McMillan & Baneth - GROW csoport közös ajánlata

A McMillan & Baneth Vezetési Tanácsadó Kft. és a GROW Csoport egyedülálló közös ajánlatot dolgozott ki nagyvállalati képzések támogatott megvalósítására. Összefogtunk és egyesítettük cégeink képzési és pályázati tapasztalatait, és komplex szolgáltatást ajánlunk a GINOP támogatásra pályázó nagyvállalatoknak.

Biztosan Ön is hallott már róla, és a többi HR-es kollégával együtt várja a tervek szerint októberben 10 milliárd Ft keretösszeggel kiírásra kerülő

GINOP-6.1.5-16

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

EU-s pályázatot. Ebben tudunk mi most közösen az Önök segítségére lenni.

MIT TUDUNK NYÚJTANI ÖNÖKNEK?

 • Két cég tapasztalatával segítjük a pályázat megírását és a képzések megvalósítását

A McMillan & Baneth Vezetési Tanácsadó Kft. és a GROW Csoport ismert és elismert szereplői a tréningpiacnak. A pályázatírást a McMillan & Baneth, a képzéseket akár a GROW, akár a két cég közösen végzi.

 • Magas szintű vezetői képzések

Mindkét cég több tíz éves képzési tapasztalata, szakmai referenciái, regisztrált felnőttképzési in-tézménye, engedélyezett programjai biztosítják a teljes vezetői kör számára a képzéseket. A két cég a felső-, a közép- és az operatív vezetők számára egyaránt ajánl képzési programokat.

 • Akik előre dolgoznak, versenyelőnyt élveznek

Közösen segítünk előkészíteni cége pályázatát, hogy októberben az elsők között adhassák be! A meglévő képzési tervhez igazodva a két cég szakértői együtt előzetes szakmai koncepciót készíte-nek, mely a következőket tartalmazza:

 • tervezett képzések célja, listája, időterve

 • az egyes képzésekbe bevonni kívánt célcsoportok létszámának meghatározása

 • előzetes költségterv

 • saját erő számítása

Az előzetes szakmai koncepciót térítésmentesen készítjük el!

 • Sikerdíjas pályázatírás

Ha a pályázat megjelenik, ugyancsak térítésmentesen a McMillan & Baneth megírja a végleges pályázatot. Ha a pályázat nyer, csak akkor számolunk fel pályázatkészítési díjat.

 • Szakszerű projektmenedzsment

Igény esetén a McMillan & Baneth vállalja a projekt menedzselését: külső projekt adminisztráció, kapcsolattartás az irányító hatósággal, hiánypótlások, elszámolások, operatív pénzügyek, projektzá-rás, stb.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR MINDEZ ÖNÖKNEK

 • Nemcsak képzéseket, hanem az egész projektet átfogó komplex, integrált szolgáltatást ajánlunk.
 • Egy kézben tudhatja a pályázatírást, képzéseket és a projektmenedzsmentet. Cégeink ta-pasztalt pályázatírói-, projektmenedzseri- és tréneri csapattal segítenek Önöknek az előké-szítésétől kezdve, a képzések megtartásán keresztül egészen a projekt zárásáig és pénzügyi elszámolásáig.
 • McMillan & Baneth és a GROW Csoport is a korábbi évek hasonló pályázataiban nagy ta-pasztalatot szerzett.
 • A McMillan & Baneth több nagyvállalatnál vitte végig a korábbi évek TÁMOP-os projektjei-nek menedzselését, partnereink teljes megelégedésére.
 • A HR részleg válláról jelentős mértékben levesszük a nem kis odafigyelést igénylő admi-nisztrációs és szervezési terheket.

Keressen minket, ha szeretne egyeztetni a pályázat előkészítéséről! Hívja irodánkat, vagy írjon nekünk!

Üdvözlettel:

Dr. Baneth Péter

Ügyvezető igazgató

McMillan & Baneth Vezetési Tanácsadó Kft.

és

Lénárt Viktor

vezérigazgató

GROW csoport

Keresés


Kiknek ajánljuk a GINOP 6.1.5 - 16 pályázatot?

 • Azoknak az nagyvállalatoknak, akik önerőből eddig is rendszeresen szerveztek képzéseket munkatársaiknak, vezető beosztású kollégáiknak, és most szeretnék, ha ezeket a költségeket uniós forrásból fedezhetnék.
 • Azoknak a nagyvállalatoknak, akiknek a költségvetésébe eddig nem fért bele a rendszeres képzés, de szeretnék ők is munkatársaik szakmai tudását, nyelvismeretét, vezetői kompetenciáit fejleszteni, és képzésekkel, tréningekkel erősíteni a csapatot, növelni a lojalitást, az együttműködést.

Tovább


Képzési referenciáinkból

Vezetőfejlesztés több mint 30 nagyvállalatnál! Hazai és nemzetközi nagyvállalatok részére tartunk vezetői képzéseket, tréningeket magyar és angol nyelven!

Vezetői tréningek

További képzési referenciáink