Hírek

 • 2020. október 26.

  Kevesebb képzési adminisztráció II.

  A képzési tanúsítványok kiállítása és az elégedettségmérés is digitálisan történik az új rendszerben.
  Olvasson tovább »
 • 2020. október 20.

  Kevesebb adminisztrációval járnak a vezetőképzések

  Az új felnőttképzési törvény tartalmaz néhány kifejezetten pozitív előrelépést, így a vezetőképzéseknek is örvendetes módon csökkent az adminisztrációja.
  Olvasson tovább »
 • 2020. október 09.

  Megkaptuk az új nyilvántartási számunkat!

  Megkaptuk az új felnőttképzési törvény szerinti nyilvántartási számunkat!
  Olvasson tovább »
 • 2020. október 06.

  Szegeden elegáns iroda, 8-10 fős cégnek kiadó

  Teljesen berendezett 175 m2-es kétszintes klimatizált iroda, önálló utcai bejárattal, 8-10 fő részére alkalmas irodahelyiségekkel, elegáns vezetői szobával, modern technikával felszerelt tárgyalóval azonnal költözhetően kiadó.
  Olvasson tovább »
 • 2020. július 16.

  Új élmények a szegedi Belvárosi Moziban

  Július 17-től a Belvárosi Mozi VR Élménytárral kibővülve várja a vendégeket. A megvalósításban cégünk a projektmenedzsmentben vett részt.
  Olvasson tovább »
 • 2020. július 01.

  The Road to Recovery - sikeres online webinárium

  „The Road to Recovery” címmel szerveztünk online webináriumot a Dr. Bodó Traininggel közösen. A válságból adódó vállalati ill. nemzetközi problémákról szóló bevezetők után a résztvevők megismerhették a Recovery Management (RCM) programot, és hallhattak az új normalitás megjelenéséről.
  Olvasson tovább »
 • 2020. május 21.

  Izgalmas gondolatok hangzottak el Vigyázz! Kész! Újraindítás! online rendezvényünkön

  Május 21-én online workshopot szervezetünk, melynek célja annak megvitatása volt, ki hogyan látja és éli meg a járvány következtében kialakult helyzetet, milyen tapasztatok, megoldások, „jó gyakorlatok” születtek.
  Olvasson tovább »
 • 2020. május 12.

  Vigyázz! Kész! Újraindítás! - online workshop

  Regisztráljon Ön is! Meghívott szakértőink beszámolnak személyes tapasztalataikról hazai és nemzetközi kitekintésében. A bevezetőket követően vitát és közös konzultációt indítunk számítva a résztvevők aktivitására, véleményére, hozzászólásaira vezető-fejlesztés, vállalati kultúraváltás és változások menedzselése témákban.
  Olvasson tovább »
 • 2019. október 29.

  Sikerrel folynak a támogatott lakhatás témában zajló képzéseink

  Mindig öröm ilyen levelet kapni a képzések résztvevőitől: „Szolgáltatói kompetenciák fejlesztése a támogatott lakhatást segítő ápolók, gondozók számára képzésen vettem részt. Rendkívüli élményt jelentett a 4 napos tanfolyam.
  Olvasson tovább »
 • 2019. augusztus 01.

  Változásmenedzselés a siker kulcsa

  A mai vállalatok, szervezetek sikere a változáshoz való folyamatos alkalmazkodásban, illetve proaktív változások kezdeményezésében rejlik. A változások sikeres menedzselése érdekében egyszerre kell a technikai feladatokat bonyolítanunk és a munkatársakat informálnunk, ellenállásukat kezelnünk. Nem számíthatunk sikerre, ha a technikai oldal hiányos és akkor sem, ha az érdekeltek nem fogadják el a változás szükségességét, elkötelezettségük nem alakul ki a változás iránt
  Olvasson tovább »
 • 2019. április 04.

  Elkezdődött a Belvárosi Mozi felújítása

  A Belvárosi Mozi két pályázatból összesen 762,32 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert turisztikai és energetikai fejlesztésekre. A beruházás megvalósulásával Szeged olyan turisztikai látványossággal bővül, amely tovább növeli a város vonzerejét.
  Olvasson tovább »
 • 2018. augusztus 21.

  Szőke József állami kitüntetésben részesült

  Munkatársunk a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. Szívből gratulálunk!
  Olvasson tovább »
 • 2018. március 14.

  Többet képezzük magunkat!

  2016-ban összességében a 25–64 éves magyar népesség 32,8%-a vett részt iskolarendszerű, illetve azon kívüli oktatásban, képzésben, ami 5,6 százalékpontos növekedést jelent a 2011. évi adatokhoz képest
  Olvasson tovább »
 • 2018. február 14.

  Módosult a nagyvállalati "Munkahelyi képzések" GINOP-6.1.5-17

  Összefoglaltuk a Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című (GINOP-6.1.5-17 kódszámú) felhívás módosításait. A teljes felhívást is letöltheti! Némileg egyszerűbb lett, de vannak benne új elemek is! A Felhívás is letölthető!
  Olvasson tovább »
 • 2017. december 27.

  BUÉK 2018

  Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! Irodánk január 2-től áll ismét az Önök rendelkezésre!
  Olvasson tovább »
 • 2017. szeptember 12.

  Átadták a megszépült zsinagógát!

  Kollégánk Korbay István projektben végzett munkáját Löw Immánuel-emlékplakettel ismerték el!
  Olvasson tovább »
 • 2017. augusztus 10.

  Nyári szünet

  Augusztus 14 - 18. között irodánk nyári szünetet tart, így a bejövő telefonokat sajnos nem tudjuk fogadni. Kérjük írjon nekünk, és augusztus 21. után válaszolunk!
  Olvasson tovább »
 • 2017. június 28.

  Július 3-i beadási határidő elnapolva!

  A VEKOP képzési pályázatok július 3-i beadási határidejét bizonytalan időre eltoltá.!
  Olvasson tovább »
 • 2017. június 23.

  Módosult a VEKOP-8.5.3-17

  A Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című (VEKOP-8.5.2-17 kódszámú) felhívás! június 23-án módosult!
  Olvasson tovább »
 • 2017. június 23.

  Módosult a VEKOP-8.5.2-17

  A Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című (VEKOP-8.5.2-17 kódszámú) felhívás! június 23-án módosult!
  Olvasson tovább »
 • 2017. május 29.

  Július 3-ra módosult a VEKOP képzési pályázatok beadási határideje!

  A GINOP pályáztatok után a VEKOP pályázatokat beadási határidejét is elhalasztották!
  Olvasson tovább »
 • 2017. április 27.

  Eltolják a GINOP-os Munkahelyi képzések támogatása pályázatok beadási határidejét!

  Május 3-tól lehetett volna beadni a Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című pályáztot. Ez most bizonytalan időre csúszik.
  Olvasson tovább »
 • 2017. március 29.

  Nyílt képzések Budapesten és Miskolcon

  Segítség! Középvezető lettem! elnevezéssel két napos intenzív vezetőfejlesztő nyílt tréninget szervezünk Budapesten és Miskolcon!
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 24.

  Erre vártak a HR-esek!

  Társadalmi egyeztetés alatt állnak mind a nagyvállalatok, mind a kkv-k részére a munkahelyi képzések támogatására kiírandó uniós pályázati felhívások. Így most már tényleg karnyújtásnyira került a végleges kiírás!
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 13.

  Társadalmi véleményezésen a nagyvállalati munkahelyi képzések pályázatai

  Társadalmi egyeztetésre kerültek a nagyvállalati munkahelyi képzések támogatására kiírandó uniós pályázati felhívások, így most már karnyújtásnyira került a végleges kiírás. A budapesti és pest megyei cégek a VEKOP, a többi régió cégei a GINOP forrásaira jogosultak pályázni
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 10.

  A helyzetfüggő kommunikáció stratégiái plusz pontokat jelent a GINOP-ban!

  A GINOP ill. VEKOP Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára pályázatok elbírálásakor értékes plusz pontokat szerezhet, ha olyan egyéb képzéseket is megvalósít, melyek segítségével a résztvevők elsajátítják a helyzetfüggő kommunikáció stratégiáit, valamint amelyek hozzájárulnak az általános termelésszervezői, munkaszervezés optimalizálási ismeretek megszerzéséhez/bővítéséhez, illetve a vezetői készségek fejlesztéséhez.
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 06.

  KKV-k is pályázhatnak munkahelyi képzések támogatására!

  Hosszú várakozást követően társadalmi egyeztetésre került és 2017. májust 3-tól pályázható a GINOP - 6.1.6 - 17 Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára!
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 03.

  Megszépül a Szegedi Új Zsinagóga

  Cégünk mint projektmenedzser vesz részt a a Szegedi Új Zsinagóga külső rekonstrukciójának munkáiban. Nézze meg a legfrissebb képeket!
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 03.

  Egy projekt születése

  Projektmenedzsment tréningjeinken a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálják a tanultakat.
  Olvasson tovább »
 • 2017. február 01.

  GINOP 6.1.5 - 16

  Ön is ezt várta? Készüljön fel velünk! Májustól lehet pályázni a munkahelyi képzések támogatására.Társadalmi egyeztetés alatt állnak mind a nagyvállalatok, mind a kkv-k részére a munkahelyi képzések támogatására kiírandó uniós pályázati felhívások. Így most már tényleg karnyújtásnyira került a végleges kiírás! Készüljön fel velünk, hogy a felhívás megjelenésekor cége az elsők között tudja beadni pályázatát!
  Olvasson tovább »
 • 2017. január 03.

  Társadalmi egyeztetésen a nagyvállalatoknak szóló munkahelyi képzések támogatása!

  December 27-én társadalmi egyeztetésre kiírták a GINOP 6.1.5-16 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára c. pályázat felhívását, így végre belátható időn belül megjelenik a kiírás is! Elkészítettük a pályázati összefoglalót!
  Olvasson tovább »
 • 2016. december 22.

  Ünnepi nyitva tartás

  Kedves ügyfeleink! Irodánk december 23. és január 2. között zárva tart. Első munkanap: 2017 január 3. Kellemes ünnepeket kívánunk! A McMillan & Baneth csapata
  Olvasson tovább »
 • 2016. december 15.

  Itt az idő az informatikai fejlesztésre! Pályázzon Ön is!

  Lépjen be Ön is a digitális gazdaságba! Infokommunikációs technológiák, (IKT) eszközök, alkalmazások, valamint felhőalapú, online üzleti szolgáltatások fejlesztésére nyerhet most támogatást és korszerű üzleti hitelt!
  Olvasson tovább »
 • 2016. december 06.

  Már mindenki nagyon várja!

  A GINOP 6.1.5-16 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára pályázat kiírása sajnos késik. Nagy valószínűséggel átcsúszik 2017. elejére, de addig is érdemes rákészülni, hogy az elsők között adhassa be cége a pályázatot!
  Olvasson tovább »
 • 2016. december 01.

  A szegedi új zsinagóga rekonstrukciója télen sem áll le

  Büszkék vagyunk, hogy cégünk látja el a világ 10 legszebb zsinagógája közé választott épület teljes külső rekonstrukciójának pályázati projektmenedzsment feladatait.
  Olvasson tovább »
 • 2016. szeptember 22.

  HR szakmai nap - Kecskemét

  Ezúttal Kecskemétre várjuk a régió HR szakembereit 2016. szeptember 29-én! Témánk középpontjában továbbra is az operatív vezetők állnak. Vendégeink saját tapasztalataikról, problémáikról és módszereikről számolnak be.
  Olvasson tovább »
 • 2016. augusztus 25.

  McMillan & Baneth - GROW csoport közös ajánlata

  A McMillan & Baneth Vezetési Tanácsadó Kft. és a GROW Csoport egyedülálló közös ajánlatot dolgozott ki nagyvállalati képzések támogatott megvalósítására. Összefogtunk és egyesítettük cégeink képzési és pályázati tapasztalatait, és komplex szolgáltatást ajánlunk a GINOP támogatásra pályázó nagyvállalatoknak.
  Olvasson tovább »
 • 2016. augusztus 06.

  HR szakmai nap - Debrecen

  A HR szakma régiós rendezvénye Debrecenben 2016. szeptember 8-án. A találkozó központi témája a termelésben dolgozó operatív vezetők. Célja, hogy szakmai fórumot hozzunk létre a térség gyártó és termelő nagyvállalatainak HR vezetői és munkatársai számára.
  Olvasson tovább »
 • 2016. augusztus 05.

  Nyári szünet

  Irodánk 2016. augusztus 6 -21. között nyári szünetet tart, ezért telefonon nem vagyunk elérhetők, és a bejövő emailekre sem tudunk válaszolni ez idő alatt. Sürgős esetben kérjük, hívja a +36 20 383 1053 telefonszámot, és visszahívjuk! Megértését köszönjük és további szép nyarat kívánunk!
  Olvasson tovább »
 • 2016. június 30.

  Munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése

  20 millió és 142 millió forint közötti összegben vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el azok a projektek, amelyek az adott ágazatra vagy alágazatra leginkább jellemző egészségkárosító vagy baleseti kockázati szempontból leginkább meghatározó esetek kivédésére, megelőzésére irányulnak
  Olvasson tovább »
 • 2016. június 28.

  Középpontban az operatív vezetők

  2016. június 23-án a McMillan & Baneth Kft. Székesfehérváron tartott szakmai napot, ahová a régió termelő nagyvállalatainak HR vezetőit és képzési munkatársait hívtuk meg tapasztalatcserére.
  Olvasson tovább »
 • 2016. június 10.

  HR szakmai nap Székesfehérváron

  „Középpontban az operatív vezetők” HR szakmai nap Székesfehérváron a termelésben dolgozó operatív vezetők szerepéről egy sikeres szervezet mechanizmusában. 2016. június 23. csütörtök. 10.00 - 13.00
  Olvasson tovább »
 • 2016. április 08.

  Április 22-től lehet pályázni önkormányzati energetikai fejlesztésekre

  59,9 milliárd forint áll rendelkezésre az önkormányzati épületek hőszigetelésének korszerűsítésére, épületgépészetének fejlesztésére, valamint a megújuló energiaforrások fokozottabb kihasználására.
  Olvasson tovább »
 • 2016. április 01.

  Emelkedett a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 2016-os kerete

  A TOP éves keretösszege 173 milliárd forinttal nőtt.
  Olvasson tovább »
 • 2016. március 17.

  Egyedi igényekre szabott vezetőképzések angolul is!

  Képzéseinken a felnőttek tanulási motivációit vesszük alapul, és a mindennapokba azonnal beépíthető gyakorlatias tudást nyújtunk!
  Olvasson tovább »
 • 2016. február 25.

  Ipari parkok, iparterületek fejlesztése - TOP - 6.1.1-15 felhívás

  Helyi önkormányzatok, önkormányzati tulajdonú vállalkozások, illetve önkormányzati tulajdonú non-profit gazdasági társaságok számára.
  Olvasson tovább »
 • 2016. február 16.

  Operatív vezetők képzése

  A McMillan & Baneth speciális szolgáltatása a termelő nagyvállalatok operatív- és középvetetőinek kompetenciafejlesztése. Programunk kezdő vagy új vezetőknek, munkahelyi vezetőknek, művezetőknek, csoportvezetőknek, line menedzsereknek segít a vezetői készségek fejlesztésében.
  Olvasson tovább »
 • 2016. január 31.

  Az ezermilliárd forintot is meghaladja a GINOP 2016-os keretösszege

  Elfogadta a kormány a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 2016-os éves fejlesztési keretét (ÉFK). A döntéssel a 2014-2020 közötti programozási időszakban rendelkezésre álló uniós forrásokból idén több mint 50 pályázati felhívás megjelenése várható. Összességében több mint 1000 milliárd forintnyi újabb forrás nyílik meg a gazdaságfejlesztési, illetve innovációs és kutatás-fejlesztési támogatásokra 2016-ban - jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár.
  Olvasson tovább »
 • 2016. január 14.

  Cége élelmiszerfeldolgozással foglakozik?

  Akkor ez a pályázat Önöknek szól! December végén jelent meg a mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban VP-3-4.2.1-15 kódszámú pályázat. Mezőgazdasági termelők, termelő cégek pályázhatnak 3 millió forinttól akár 1,5 milliárd forint támogatásra, amely fordítható gép- és eszközbeszerzésre, új technológia bevezetésére, informatikai fejlesztésre, épületek kivitelezésére, korszerűsítésére, energiahatékonyságának növelésére.
  Olvasson tovább »
 • 2015. november 26.

  ÚJ GINOP pályázat

  Megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” elnevezésű pályázat ( GINOP-1.3.1-15) melynek keretében mikro-,kis- és középvállalkozások pályázhatnak 1,5 millió Ft – 20 millió Ft közötti, vissza nem térítendő támogatásra piaci megjelenéshez kapcsolódó tevékenységek költségeinek 50%-os támogatására. 1
  Olvasson tovább »
 • 2015. november 24.

  Pályázati kiírás jelent meg önkormányzati feladat ellátást szolgáló fejlesztések támogatásra

  Valamennyi önkormányzat pályázhat települése feladatellátásának finanszírozására. A fejlesztések megvalósítására 3,5 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre. A pályázat elsősorban az önkormányzati intézmények felújítását teszi lehetővé.
  Olvasson tovább »
 • 2015. november 22.

  Három új pályázat a K+F és innovációban érdekelt cégek részére

  Megjelentek a 2014–2020-as gazdaságfejlesztési és innovációs keret terhére kiírt pályázatok, melyek össezesen 71 milliárd forintnyi támogatást jelenthetnek a hazai cégekenek. A GINOP-2.1.3-15 a szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységeket, a GINOP-2.3.3-15 a kutatási infrastruktúrát a GINOP-2.1.1-15 a vállalatok K+F+I tevékenységét támogatja.
  Olvasson tovább »

Keresés


Speciális szolgáltatásaink


Referenciáinkból - Szent István tér

Szegeden a Szent István téri víztorony és tér rehabilitációja projekt során a város egyik központi terének rekonstrukciójára került sor.

Szeged, Szent István tér

További referenciáink