Erre vártak a HR-esek!

Társadalmi egyeztetés alatt állnak mind a nagyvállalatok, mind a kkv-k részére a munkahelyi képzések támogatására kiírandó uniós pályázati felhívások.

Így most már tényleg karnyújtásnyira került a végleges kiírás!

GINOP/VEKOP pályázatok írása, menedzselése, képzések tartása

Készüljön fel velünk, hogy a felhívás megjelenésekor cége az elsők között tudja beadni pályázatát!

GINOP 6.1.5-16/VEKOP 8.5.2-17

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak a nagyvállalatoknak, ahol az éves átlagos statisztikai állományi létszáma a megelőző két lezárt, teljes üzleti év valamelyikében min. 250 fő volt, és legalább 2 lezárt üzleti évvel rendelkeznek.
 • GINOP 6.1.5-16: amennyiben a Közép-Magyarországi régió területén kívül valósul meg a fejlesztés. (Székhely lehet a KMR régióban, de a telephely vagy fióktelep ahol a fejlesztés megvalósul, Budapesten illetve Pest megyén kívül lehet csak!)

 • VEKOP 8.5.2-17: amennyiben a Közép-Magyarországi régióban (Budapest, Pest megye) valósul meg a fejlesztés.

 • Azoknak a nagyvállalatoknak, amelyek profilja illeszkedik az Irinyi Terv keretében kiemelten fejlesztendő területek valamelyikébe, illetve amelyek az IPAR 4.0 megoldásokat alkalmazzák továbbá amelyek beruháznak a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztésébe e területeken.

GINOP 6.1.6-17/VEKOP 8.5.3-17

Munkahelyi képzések támogatása mikro- kis- és középvállalatok számára

Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülnek és - éves átlagos statisztikai állományi létszámuk a támogatási kérelem benyújtását megelőző két lezárt, teljes üzleti év valamelyikében 250 főnél kevesebb volt.
 • GINOP 6.1.6-17: amennyiben a Közép-Magyarországi régió területén kívül valósul meg a fejlesztés. (Székhely lehet a KMR régióban, de a telephely vagy fióktelep ahol a fejlesztés megvalósul, Budapesten illetve Pest megyén kívül lehet csak!)

 • VEKOP 8.5.3-17: amennyiben a Közép-Magyarországi régióban (Budapest, Pest megye) valósul meg a fejlesztés.

 • Azoknak a cégeknek, amelyek profilja illeszkedik az Irinyi Terv keretében kiemelten fejlesztendő területek valamelyikébe, illetve amelyek az IPAR 4.0 megoldásokat alkalmazzák továbbá amelyek beruháznak a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztésébe e területeken.

Szeretné hogy időben elkészüljön pályázata, és az elsők között tudja beadni? Érdekelné a pályázat, de rengeteg kérdése lenne még?

Keressen minket bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresés


Miért válasszanak minket?

 • Az egész projektet átfogó komplex, integrált szolgáltatást kínálunk. Cégünk mind a pályázatírásban, mind a képzésekben évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, ezért mindkét terült szabályzóit, előírásait, olykor buktatóit, kritikus pontjait jól ismerjük, így biztos lehet benne, hogy a projekt minden szakaszában szakértő csapat dolgozik pályázatának sikeres megvalósításán.
 • Mindent egy kézben tudhat! Mi nem csak elkészítjük a pályázatát, de kezdetektől a zárásig végigvisszük a projekt menedzselését, és mindemellett a képzésekben is közreműködünk.
 • Tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk a korábbi TÁMOP-os Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára pályázat lebonyolításban és a képzésekben egyaránt.
 • Felmérjük a képzési igényeket és Önökkel együtt kidolgozzuk a pályázati feltételekhez illeszkedő szakmai programot.

Kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni?

Írjon nekünk, vagy hívjon minket a 62/426-655 telefonszámon!


Kommunikációt és vezetői készségeket fejlesztő képzéseinkkel plusz pontokat szerezhet!

A GINOP ill. VEKOP "Munkahelyi képzések támogatása" pályázatok elbírálásakor értékes plusz pontokat szerezhet, ha olyan képzéseket valósít meg, amely a hatékony kommunikációt vagy a vezetői készségeke fejleszti.

Válogasson engedélyezett képzéseinkből! http://www.mbgroup.hu/hu/felnottkepzesi-engedellyel-rendelkezo-kepzeseink